Σύνταξη και Εφάπαξ σε 60 άτοκες δόσεις...

ΜΟΝΙΜΗ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΜΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ & ΕΦΑΠΑΞ ΜΕΣΩ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΕ 60 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ  ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΛΕΙΡΟΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ !!!

Δείτε τι θα πάθετε αν δεσμευτείτε να αγοράζετε 10 δέντρα ή όσα μπορείτε να αγοράζετε τον μήνα για 5 χρόνια και μετά από τα κέρδη των δέντρων σας επαναγοράζετε δέντρα.

Στην 20ετία θα έχετε 5 ΕΦΑΠΑΞ πληρωμές από 20.410€ για 5 συνεχή χρόνια και έπειτα 6123€ αυξανόμενο κατά 20-30% ετήσιο εισόδημα που αντιστοιχεί σε 510€ μηνιαία ισόβια αυξανόμενη σύνταξη κάθε χρόνο!!!!!

Από την 20η χρονιά και μετά θα έχετε μία ΜΟΝΙΜΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ δενδροφυτεία που  θα σας δίνει κέρδη από καρπούς & ξυλεία ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ & η οποία θα αποτελεί περιουσιακό σας  στοιχείο με πιστοποιητικό ιδιοκτησίας  που κληρονομείται & μεταβιβάζεται στα παιδιά και εγγόνια σας!

Αγοράστε δέντρα για τα παιδιά και τα εγγόνια σας! 
Ένα δώρο που διαρκεί 20 χρόνια και παρέχει κέρδος για τον αποδέκτη κάθε χρόνο! Επιπλέον, το δώρο αυτό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δημιουργεί θέσεις εργασίας σε περιοχές του κόσμου που το χρειάζονται πραγματικά. 

Τα δέντρα δεν είναι απλά ένα δώρο που ο παραλήπτης θα απολαύσει. Τα δέντρα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη γύρω από τις φυτείες μας.

1 δέντρο Better Globe κοστίζει μόλις 17€ και σας αποδίδει συνολικά με γραπτή εγγύηση μέχρι την κοπή του 208,25€  δηλαδή μία απόδοση 1.225% !!! Είναι πραγματικά μοναδικό...


Επιπλέον με την μηνιαία αποταμίευση από μόλις 17€ μπορείτε να εξασφαλίσετε μία σύνταξη και ένα εφάπαξ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η οποία κληρονομείται και μεταβιβάζεται στα παιδιά και στα εγγόνια σας. Δείτε παρακάτω τον αναλυτή κέρδους Better Globe και υπολογίστε μόνοι σας την σύνταξη που θέλετε να πάρετε.
http://mukau.gr/calc/ 


Αγοράστε δέντρα Better Globe με 17€ ξεκινώντας από σήμερα
Για να αποτρέψουμε τα  λάθη
επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε την Better Globe