Χριστούγεννα με Δέντρα Better Globe

  Έφτασαν σχεδόν τα Χριστούγεννα & το Νέο Έτος

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εάν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε τι να αγοράσετε για Χριστουγεννιάτικα δώρα η απάντηση μας είναι: Αγοράστε και χαρίστε δέντρα ! 

Ξοδεύουμε πολλά χρήματα για υλικά δώρα Χριστουγέννων, κάθε χρόνο, τα οποία μετά από λίγες ημέρες ή θα ξεχαστούν ή δεν θα είναι πια χρήσιμα. Φέτος κάντε κάτι διαφορετικό και με νόημα για αυτά τα Χριστούγεννα. Βάλτε τα πιστοποιητικά δώρων που περιέχουν πακέτα δωρεάς και δέντρα Better Globe κάτω από τα δέντρα των Χριστουγέννων της οικογένειάς σας και στείλτε τα στους ανθρώπους που εκτιμάτε.

Αγοράστε δέντρα για τα παιδιά και τα εγγόνια σας!
Ένα δώρο που διαρκεί 20 χρόνια και παρέχει κέρδος για τον αποδέκτη κάθε χρόνο! Επιπλέον, το δώρο αυτό είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δημιουργεί θέσεις εργασίας σε περιοχές του κόσμου που το χρειάζονται πραγματικά. Τα δέντρα δεν είναι απλά ένα δώρο που ο παραλήπτης θα απολαύσει. Τα δέντρα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη γύρω από τις φυτείες μας.

 
Επιπλέον με την μηνιαία αποταμίευση από μόλις 17€ μπορείτε να εξασφαλίσετε μία σύνταξη και ένα εφάπαξ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η οποία κληρονομείται και μεταβιβάζεται στα παιδιά και στα εγγόνια σας. Δείτε παρακάτω τον αναλυτή κέρδους Better Globe και υπολογίστε μόνοι σας την σύνταξη που θέλετε να πάρετε.


Μπορείτε τώρα να υπολογίσετε το ποσό της σύνταξης και του εφάπαξ που επιθυμείτε να κερδίσετε με βάση τις μηνιαίες ή ετήσιες αγορές δέντρων BetterGlobe  Μπορείτε να πληκτρολογήσετε τα δέντρα που θέλετε να αγοράζετε μηνιαίως διαμορφώνοντας την δική σας πολιτική αποταμίευσης και επένδυσης και να βλέπετε τις συνολικές αποδόσεις σας.
Το εργαλείο αυτό βρίσκεται online στην διεύθυνση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο Υπολογισμός σύνταξης και Εφάπαξ με την Better Globe

Η καλυτέρη αποταμίευση και επένδυση που θα μπορούσατε να κάνετε ποτέ!!!
1 δέντρο Better Globe κοστίζει μόλις 17€ και σας αποδίδει συνολικά με γραπτή εγγύηση μέχρι την κοπή του 208,25€  δηλαδή μία απόδοση 1.225% !!! Είναι πραγματικά μοναδικό...

Αγοράζοντας δέντρα τον Δεκέμβριο κερδίζετε έναν ολόκληρο χρόνο αφού θα αρχίσετε να εισπράττετε  κέρδη από τον Δεκέμβριο του 2023 δηλαδή σε μόλις 4 χρόνια…

Κάντε Δώρα Δέντρα  Better Globe!

Το πιο φθηνό ακριβό δώρο για σας και τα παιδιά σας




Ανάλυση απόδοσης 1 δέντρου Better Globe

Πολλοί από εσάς πήρατε πρόσφατα κέρδη από τα δέντρα που αγοράστηκαν μέχρι και το 2015. Τι θα λέγατε να βάζατε  τα χρήματα αυτά να δουλέψουν για σας; Χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να αγοράσετε νέα δέντρα για τα κέρδη που λάβατε στον Better Globe λογαριαμό σας!

Επικοινωνήστε  μαζί μας αν χρειάζεστε βοήθεια για την αγορά περισσότερων δέντρων από τα κέρδη σας ή αν χρειάζεστε βοήθεια με άλλα θέματα. 

Εάν έχετε ερωτήσεις, θέλετε να ξεκινήσετε την εξοικονόμηση μηνιαία ή να πραγματοποιήσετε μια εφάπαξ αγορά δέντρων για τον εαυτό σας ή ως δώρο ή δώρο Χριστουγέννων, μπορείτε να το κάνετε μέσω του συνδέσμου προς την ιστοσελίδα www.betterglobegreece.gr Ως πρεσβευτής λαμβάνω αποζημίωση για κάθε δέντρο που αγοράζεται μέσω του χορηγού συνδέσμου. 

Σας ευχαριστώ που είχατε τη δυνατότητα να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο σχετικά με μια επένδυση που μου είναι πολύ αγαπητή και ότι είμαι παθιασμένος με το να συμμετέχω και να συμβάλω, κυρίως για το μέλλον του πλανήτη μας.

Εάν θέλετε να εξετάσετε τις φυτείες Better Globe, αυτό μπορεί να γίνει μέσω Google Earth. Διαφορετικά, μπορείτε να συμμετάσχετε στα ταξίδια πελατών της Better Globe για να επισκεφτείτε τους καλλιεργητές, τις τράπεζες μικροδανείων, τους συμβασιούχους αγρότες, τα σχολεία και όλους όσους εργάζονται με και γύρω από το Better Globe με διάφορους τρόπους στην Κένυα και την Ουγκάντα. Όλοι όσοι συμμετείχαν σε κάποιο από τα προηγούμενα ταξίδια καταλήγουν ότι είναι πραγματικά ένα ταξίδι που αλλάζει και προσφέρει νέες ιδέες και προοπτικές για τη ζωή.(Ανάμεσά σε αυτούς και ένας προσωπικός φίλος και παθιασμένος πρεσβευτής ο Χρίστος Μοσχοβίτης που επισκέφθηκε τις φυτείες το 2012.)



Ο χρόνος για την αγορά των Χριστουγεννιάτικων δώρων είναι τώρα!

Αγοράστε δέντρα σε χαμηλές τιμές τώρα!

http://betterglobe.com/15085

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε δέντρα!
Αγοράστε δέντρα και πακέτα εισφοράς τώρα στη χαμηλή τιμή!
κλικ εδώ για άμεση αγορά!
Η μοναδική ακίνητη περιουσία στον κόσμο που μεγαλώνει σε διαστάσεις και πολλαπλασιάζει τα χρήματά σας από 12 μέχρι και 66 φορές αποδίδοντας καρπούς και πολύτιμη σκληρή τροπική ξυλεία!

Doing Good and Making Money!

Κάντε κάτι καλό κερδίζοντας και χρήματα!

http://betterglobe.com/15085



Ανεξάρτητα από τα χρήματα η Better Globe επίσης συνέβαλε και στα εξής:

  • Απασχολεί άτομα στην Αφρική με πλήρη και μερική απασχόληση
  • Φύτεψε περίπου 2.000.000 δέντρα ή 3.000 εκτάρια δασών
  • Χορηγήθηκαν χρήματα σε τράπεζες μικροδανείων, τα οποία με τη σειρά τους δανείστηκαν σε χιλιάδες ανθρώπους στην Αφρική
  • Χρηματοδοτήσεις νέων σχολικών και ανακαινίσεων
  • Δωρεά δέντρων στα σχολεία
  • Ξεκίνησε συνεργασίες με οργανισμούς από την Κένυα
  • Εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από περισσότερους από 1000 τοπικούς αγρότες στην Αφρική
  • Αύξηση της σχολικής φοίτησης κατά περισσότερο από 100%, όπου δραστηριοποιείται η Better Globe
  • Δέσμευσε διοξείδιο του άνθρακα (Co2)και εμπόδισε την απερήμωση
  • Μειωμένη εγκληματικότητα και αυξημένη πίστη στο μέλλον

Απόψεις πελατών και Πρεσβευτών για την Better Globe   







Αγοράστε δέντρα Better Globe με 17€  ξεκινώντας από σήμερα
Για να αποτρέψουμε τα  λάθη
επικοινωνήστε με το άτομο που σας σύστησε την Better Globe